srijeda, 23. travnja 2014.

Festival matematike 2014.

Poštovane kolegice i kolege,

približava se i deveti po redu Festival matematike koji će se održati u petak 25. travnja 2014. u hotelu Brioni u Puli.  Na ekipnom natjecanju „Ekipa za 5+“ natjecati će se 120 ekipa iz osnovnih i srednjih škola te 30 ekipa rezervi. Dakle, ukupno 600 učenika. Veliki broj, zar ne? Super. Na smotri istraživačkih radova matematika+/Pula+ predstavit će se 7 radova osnovnih i 3 rada srednjih škola. 
Prilikom dolaska u hotel, prijavit ćete se na INFO pultu gdje ćete predati ćete Suglasnost ravnatelja/ravnateljice vaše Škole za ekipu koja sudjeluje na smotri radova „matematika+“ i/ili natjecanju "Ekipa za 5+" te dokaz o uplaćenoj kotizaciji za ekipno natjecanje.

Otvorenje Festivala predviđeno je za 10:30 h, a zatvaranje za 18:30 h.

Za vrijeme Festivala, pored navedenih natjecanja i smotre radova, izdavači su pripremili predavanja za mentore i učenike, a postoji mogućnost i posjete Aquariumu u Puli (nalazi se u blizini hotela) po povoljnijoj cijeni. Bon za popust možete preuzeti na INFO pultu.

Veselimo se  velikom matematičkom druženju na Festivalu. Bit će nas veliki broj, na jednom mjestu puno pametnih glava željnih znanja i druženja s vršnjacima.

Što reći nego… dobro nam došli u Pulu!

Za MDI, Robert Gortan, prof.

Nema komentara:

Objavi komentar