nedjelja, 9. srpnja 2017.

Obavijest polaznicima Ljetne škole matematike u Roču

Poštovani polaznici, 
drago nam je da ste se javili u velikom broju i izrazili želju za sudjelovanjem u radu Ljetne škole matematike koja će se održati od 28. do 30. kolovoza 2017. u prostorijama osnovne škole u Roču. Ljetna škola je sastavni dio projekta Matematika za 5 u organizaciji Matematičkog društva Istra i Osnovne škole Vazmoslav Gržalja iz Buzeta koji je financiran iz Proračuna Grada Buzeta.


Reportaža o Ljetnoj školi matematike - TV Istra - početak priloga 18:51

Fotografije - Ljetna škola matematike Roč 2017.

Okupljanje će biti u prostorijama škole u Roču ponedjeljak 28.8. od 15 h na dalje te vas molimo da dođete najkasnije do 16 h. Nakon uvodnog popularnog predavanja ćemo prošetati Ročom uz stručno vođenje, a nakon večere ćete se bolje upoznati sa ostalim polaznicima i voditeljima.  Drugog dana planirali smo dva bloka predavanja te posjet Fakultetu matematike i Astronomskom centru u Rijeci. Trećeg dana nakon dva bloka predavanja slijedi završni osvrt na Ljetnu školu gdje ćete moći reći kako ste zadovoljni i što bi htjeli naučiti sljedeće godine na Ljetnoj školi.

Popis pozvanih učenika na Ljetnu školu matematike

Tijekom ljetne škole smo osigurali tri obroka dnevno, počevši od večere u ponedjeljak do ručka u srijedu.

Kotizaciju od 300 kn uplatite na žiro račun Matematičkog društva Istra HR9523600001102141663 s naznakom Ljetna škola matematike (Ime i prezime učenika).

Na Ljetnu školu dođite s dobrom voljom i željom za učenjem novoga i zanimljivoga, ponesite sa
sobom bilježnicu u kojoj ćete zapisivati naučeno, geometrijski pribor, flomastere i bojice ako želite.  
Prilikom dolaska u Roč, kod zadužene osobe ćete ostaviti Suglasnost roditelja i prijavu (onu koju ste poslali skeniranu) te Potvrdu o uplaćenoj kotizaciji za Ljetnu školu.

Molimo Vas da donesete posteljinu za dva planirana noćenja u prostorijama Škole.

Ugodno ljeto vam želim i do skorog viđenja uz veliki matematički pozdrav  J

Za MDI,
Robert Gortan, prof.

Nema komentara:

Objavi komentar