subota, 27. siječnja 2018.

Ljetna škola matematike Roč 2018.

Poštovane kolegice i kolege!


HMD – podružnica Istra je davne 1997. organiziralo uspješnu Malu školu matematike u Višnjanu, a MDI je odlučilo ponovno pokrenuti ovakav način rada s učenicima u suradnji sa OŠ Vazmoslava Gržalje iz Buzeta koja godinama uspješno organizira školu glagoljice u Roču. Prva Ljetna škola održana je u kolovozu 2017. sa 54 polaznika od 4 do 8 razreda osnovne škole. 
Za školsku 2017./18. godinu dogovorena su dva termina održavanja Ljetne škole
od 19. – 22.8.2018. i 23. – 26.8.2018.
Ljetna škola matematike namijenjena je učenicima od 4.razreda osnovne do 4.razreda srednje škole. Planirano je da u Ljetnoj školi bude uključeno maksimalno 50 učenika po terminu na smještaju. 
Za sve polaznike su organizirana predavanja i prezentacije te radionice iz matematike. Za učenike 5. i 6.razreda planirane su i radionice iz fizike. 

Kotizacija za sudjelovanje na Ljetnoj školi matematike je 500 kn. Polaznicima je osiguran smještaj na bazi punog pansiona, organizirani razgled Roča, te posjeta Astronomskom centru i Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci

Za potpunu prijavu potrebno je ispuniti online obrazacispuniti suglasnost  roditelja i Preporuku nastavnika skenirati i poslati mailom na mdistra@gmail.comPrijava učenika otvorena je do kraja travnja 2018. (ili do popunjavanja predviđenog broja). 

Ostale informacije o LJŠMRhttp://md-istra.blogspot.hr/p/matematika-za-5.html

Učenici i predavači će dobiti odgovarajuće potvrde o sudjelovanju u radu Ljetne škole matematike.

Kolegice i kolege, ukoliko se želite uključiti u rad LJŠMR, javite nam se na mdistra@gmail.com


Organizatori Ljetne škole matematike su Matematičko društvo Istra i OŠ Vazmoslav Gržalja iz Buzeta. Projekt je financiran i iz Proračuna Grada Buzeta.                         
Do skoro viđenja u Roču :)

Nema komentara:

Objavi komentar