subota, 26. svibnja 2018.

Obavijest prijavljenima za Ljetnu školu matematike

Poštovani polaznici,  danas ste na mail dobili potvrdu prijave za Ljetnu školu matematike za termin kojeg ste odabrali prilikom online prijave J  Čestitamo i do skorog viđenja u Roču…
Drago nam je da ste se javili u velikom broju i izrazili želju za sudjelovanjem u radu Ljetne škole matematike LJŠMR koja će se održati u dva predložena termina, od 19. do 22. i od 23. do 26. kolovoza 2018. u prostorijama osnovne škole u Roču. Ljetna škola je sastavni dio projekta Matematika za 5 u organizaciji Matematičkog društva Istra i Osnovne škole Vazmoslav Gržalja iz Buzeta koji je financiran iz Proračuna Grada Buzeta.

Okvirni plan rada: Prvoga dana ćemo nakon uvodnog popularnog predavanja prošetati Ročom uz stručno vođenje, a nakon večere ćete se bolje upoznati sa ostalim polaznicima i voditeljima. Drugog dana planirali smo dva bloka predavanja te posjet Astronomskom centru, Gradini te Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Trećeg dana održat ćemo četiri bloka predavanja s tematskom večeri, a završnog dana nakon dva bloka predavanja slijedi završni osvrt na Ljetnu školu i plan za LJŠMR 2019.

Vremenik LJŠMR 19.-22.8.2018.

Tijekom ljetne škole smo osigurali tri obroka dnevno, počevši od večere prvog do ručka posljednjeg dana.

Kotizaciju od 500 kn uplatite na žiro račun Matematičkog društva Istra HR9523600001102141663 s naznakom Ljetna škola 2018. (Ime i prezime učenika) do kraja srpnja 2018. (najkasnije do početka ljetne škole)

Ugodno ljeto vam želim i do skorog viđenja uz veliki matematički pozdrav  J
Za MDI, Robert Gortan, prof.

mdistra@gmail.com                                                     
LJŠMR

Nema komentara:

Objavi komentar