subota, 26. svibnja 2018.

Obavijest prijavljenima za Ljetnu školu matematike

Poštovani polaznici,  danas ste na mail dobili potvrdu prijave za Ljetnu školu matematike za termin kojeg ste odabrali prilikom online prijave J  Čestitamo i do skorog viđenja u Roču…
Drago nam je da ste se javili u velikom broju i izrazili želju za sudjelovanjem u radu Ljetne škole matematike LJŠMR koja će se održati u dva predložena termina, od 19. do 22. i od 23. do 26. kolovoza 2018. u prostorijama osnovne škole u Roču. Ljetna škola je sastavni dio projekta Matematika za 5 u organizaciji Matematičkog društva Istra i Osnovne škole Vazmoslav Gržalja iz Buzeta koji je financiran iz Proračuna Grada Buzeta.

Okvirni plan rada: Prvoga dana ćemo nakon uvodnog popularnog predavanja prošetati Ročom uz stručno vođenje, a nakon večere ćete se bolje upoznati sa ostalim polaznicima i voditeljima. Drugog dana planirali smo dva bloka predavanja te posjet Astronomskom centru, Gradini te Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Trećeg dana održat ćemo četiri bloka predavanja s tematskom večeri, a završnog dana nakon dva bloka predavanja slijedi završni osvrt na Ljetnu školu i plan za LJŠMR 2019..

Tijekom ljetne škole smo osigurali tri obroka dnevno, počevši od večere prvog do ručka posljednjeg dana.

Kotizaciju od 500 kn uplatite na žiro račun Matematičkog društva Istra HR9523600001102141663 s naznakom Ljetna škola 2018. (Ime i prezime učenika) do kraja srpnja 2018.
Na Ljetnu školu dođite s dobrom voljom i željom za učenjem novoga i zanimljivoga, ponesite sa sobom bilježnicu u kojoj ćete zapisivati naučeno, geometrijski pribor, flomastere i bojice ako želite.
Prilikom dolaska u Roč, kod zadužene osobe ćete predati Suglasnost roditelja i prijavu (onu koju ste
nam trebali poslali skeniranu) te Potvrdu o uplaćenoj kotizaciji za Ljetnu školu.
Molimo Vas da donesete posteljinu za tri planirana noćenja u prostorijama Škole.

Ugodno ljeto vam želim i do skorog viđenja uz veliki matematički pozdrav  J
Za MDI, Robert Gortan, prof.

mdistra@gmail.com                                                     
LJŠMR

Nema komentara:

Objavi komentar