petak, 9. travnja 2021.

15. Festival matematike 2021. – novi termin održavanja

Poštovane učenice i učenici, poštovane kolegice i kolege mentori, članovi UO i Organizacijskog odbora Festivala matematike su na sastanku održanom 8. travnja 2021. dogovorili novi termin održavanja ovogodišnjeg 15. Festivala matematike i to 5., 6. i 7. svibnja 2021.

Stožer Istarske županije dana 8. travnja donio je odluku da sve škole Istarske županije rade od 12. do 17. travnja po modelu C. Obzirom da učenici razredne nastave sa svojim mentorima nisu u mogućnosti biti u svojim školama, a za ekipno natjecanje prijavljeno je preko 30 ekipa PIKO, te nekoliko projekata razredne nastave za matematiku+, provedba natjecanja i smotre radova nije za njih moguća ili je jako otežana. 

U novom terminu će se održati sve aktivnosti na Festivalu, od stručnih promocija, predavanja i webinara čiji ćemo popis i termine dogovoriti i objaviti na web stranici.

Prijava ekipa za „Ekipa za 5+“ je otvorena do 23. travnja 2021.

S jučerašnjim danom prijavljeno je 145 ekipa učenika osnovnih i srednjih škola. Bravo svima, očekujemo i daljnje prijave 😊

Smotra radova matematika+ provesti će se u srijedu 5. svibnja 2021., natjecanje „Ekipa za 5+“ za učenike srednjih škola u četvrtak 6. svibnja 2021., a za učenike osnovnih škola u petak 7. svibnja 2021.

Početak navedenih aktivnosti je u 10 sati. Detaljnije informacije objaviti ćemo naknadno.

Sve aktivnosti provesti će se korištenjem ZOOM aplikacije.

U nadi dolaska boljeg vremena šaljemo pozdrav iz Istre 😊

Za MDI, Robert Gortan