srijeda, 5. lipnja 2024.

 Dani otvorenih vrata

Centra Pozitron, Matematičkog društva „Istra“ i Udruge Štriga 

Pozivamo Vas na dane otvorenih vrata koji će se održati u prostoru Centra Pozitron (Zgrada Veletržnice ribe, Ul. Mate Vlašića bb, Poreč) u organizaciji Centra Pozitron, Matematičkog društva „Istra“ i Udruge Štriga.

Petak, 7.6.2024. od 14h - Udruga Štriga

Porečka Udruga Štriga okuplja ljubitelje zabave, znanstvene fantastike i fantastike, umjetnosti, prirode i kulture. Povezujemo se kroz razne aktivnosti: društvene igre, tabletop RPG-ove, buvljake, radionice za djecu i odrasle, SF&F konvencije, predavanja, Murder Mysterye i kvizove.

Na danima otvorenih vrata dođite i opustite se uz raznovrsne društvene igre, igre uloga poput Dungeons & Dragons i Pustolovine, te se upoznajte s nama i našim budućim planovima.

Raspored:

14h - 00h   -  stolne društvene igre

14h - 18h   -  Dungeons & Dragons   *

18h - 22h   -  Dungeons & Dragons  *

18h - 20h   - Pustolovina  *

* obavezne prijave na:        mail: udruga.striga@gmail.com

fb: https://www.facebook.com/udrugastriga

                       Instagram:  https://www.instagram.com/udruga.striga/

Subota, 8.6.2024. u 10h Centar Pozitron i Matematičko društvo „Istra“

Udruge će s početkom u 10:00 sati predstaviti značajnije ostvarene projekte i aktivnosti u šk. godini 2023./2024. poput: LEGO Robotika, Arduino robotika, Internet of things, Razvoj sustava umjetne inteligencije, Osnovni i napredni ciklus korištenja Raspberry Pi mikroračunala, 3D modeliranje i printanje, Napredna robotika, Festival matematike u Puli, Ljetna škola matematike u Roču, matematičke radionice i predavanja za učenike u Poreču itd.

Upoznati ćemo Vas s planom i programom za školsku godinu 2024./2025. i bit će mogući predupisi. Pozivaju se roditelji i djeca. Predviđena je prezentacija od 60 minuta, a zatim slijedi vrijeme za pitanja.

Više informacija o udrugama potražite na našim web stranicama:

       Centar Pozitron: https://www.facebook.com/UdrugaPozitron/

       Matematičkog društva „Istra“: https://md-istra.blogspot.com/

       Udruge Štriga: https://www.facebook.com/udrugastriga?_rdr

Radujemo se vašem dolasku!   😊