utorak, 2. svibnja 2023.

Festival matematike 5.5.2023.

Ekipa za 5+

rješenja zadataka za osnovnu školu PIKO, MIKRO i MEGA (oko 12:30 h)

prijave za srednje škole od 13:30 h

rješenja zadataka za srednju školu GIGA i TERA (oko 17:00 h)

rang lista PIKO, MIKRO, MEGAGIGA i TERA (oko 17:30 h)

proglašenje pobjednika oko 17:40 h

konačni rezultati PIKO, MIKRO, MEGA, GIGA i TERA

Smotra radova Matematika+

rang lista MIĆI, VEĆI i GRANDI (oko 16:30 h)

proglašenje pobjednika oko 17:40 h

Čestitke svima i vidimo se dogodine ...

 ... na 18. festivalu :)

_______________________________________________

Pula, 1.5.2023.

Poštovane kolegice i kolege, još je nekoliko dana do 17. po redu Festivala matematike koji će se održati 5. svibnja 2023. u hotelu Pula u Puli. 

Prilikom dolaska registrirati ćete se na INFO pultu po kategorijama gdje ćete preuzeti kovertu s brojem stola u dvorani. Predati ćete Suglasnost ravnatelja vaše Škole, preuzeti ćete Zahvalnicu za školu, a zahvalnice za učenike ćete dobiti putem vaše elektroničke pošte nakon natjecanja.

Na ekipnom natjecanju „Ekipa za 5+“ natjecat će se 140 ekipa iz osnovnih i srednjih škola te Centra izvrsnosti. Dakle, ukupno 560 učenika natjecatelja. Veliki broj, zar ne? Super :). Učenici u pratnji mentora dolaze do svojih stolova najkasnije 15 minuta prije početka natjecanja. Natjecanje Ekipa za 5+ za osnovne škole započinje u 10:00 sati, a za srednje škole u 14:30 sati. 

Prije početka natjecanja molimo mentore ili predstavnike ekipa da prijave svoju ekipu s podacima o imenu ekipe i brojem stola koje su preuzeli na INFO pultu. Link za prijavu

Hodogram ekipnog natjecanja "Ekipa za 5+"

Otvorenje smotre istraživačkih radova Matematika+ za srednje škole je u 10:00 sati, a za osnovne škole u 14:30 sati. Predstaviti će se 6 radova osnovnih i 10 radova srednjih škola, odnosno sudjelovati će više od 80 učenika i 20-tak mentora. Molimo mentore da prezentacije radova prebace na računalo prije smotre, te budu u dvorani s učenicima najkasnije 15 minuta prije otvorenja.

Hodogram smotre radova "Matematika+"

Za vrijeme Festivala, u terminu dok traje natjecanje Ekipa za 5+ mentori su pozvani na predstavljanje radova na smotri Matematika+. Pored aktivnosti Festivala, učenici i mentori su pozvani na Dan otvorenih vrata Matematičkog društva Istra prema planu objavljenom na web stranici MDI.

Veselimo se  velikom matematičkom druženju na Festivalu. Bit će nas veliki broj, na jednom mjestu puno pametnih glava željnih znanja i druženja s vršnjacima 😊

Objava rang liste smotre radova Matematika+ i ekipnog natjecanja Ekipa za 5+ je planirana je na web stranici Festivala za 17:30 sati te nakon toga kreće proglašenje pobjednika i dodjela nagrada po kategorijama.

Zatvaranje Festivala planira se u 18:30 sati.

Što reći nego, srdačan pozdrav i do skorog viđenja :) … dobro nam došli u Pulu!

Mentori ekipa mogu se prijaviti preko www.ettaedu.hr te dobiti Potvrdu o stručnom usavršavanju koju izdaje Agencija za odgoj i obrazovanje.


Za MDI, Robert Gortan, prof.